Нове

Приготувати минтай за цим рецептом найпростіше, ділюсь ідеєю смачної вечері

Дуже смачна, корисна і проста в приготуванні риба. Адже склад минтаю практично нічим не поступається складу популярної червоної риби, щобільше, за деякими пунктами він навіть перевершує її!

За цим рецептом минтай виходить соковитим та апетитним.

Інгредієнти:

  • Минтай – 2 шт. (500 г)
  • Цибуля – 2 шт.
  • Масло вершкове – 50 г
  • Масло із зеленою цибулею – 2 кубики (40 г)
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Рибу потрібно почистити, відрізати плавці, вийняти чорну плівку із черевця та порізати на шматки.

Минтай потрібно посолити та поперчити до смаку.

Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі, а ще я додаю пару кубиків вершкового масла із зеленою цибулею.

На цибулю зверху викладаємо минтай та готуємо рибу 10 хвилин під кришкою.

Через 10 хвилин перевертаємо рибу та готуємо ще 6-7 хвилин.

Риба вже готова, дуже смачно з картопляним пюре.

Смачного!

Нове

Популярне