Дуже смачна, корисна і проста в приготуванні риба. Адже склад минтаю практично нічим не поступається складу популярної червоної риби, щобільше, за деякими пунктами він навіть перевершує її!
За цим рецептом минтай виходить соковитим та апетитним.
Інгредієнти:
- Минтай – 2 шт. (500 г)
- Цибуля – 2 шт.
- Масло вершкове – 50 г
- Масло із зеленою цибулею – 2 кубики (40 г)
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
Рибу потрібно почистити, відрізати плавці, вийняти чорну плівку із черевця та порізати на шматки.
Минтай потрібно посолити та поперчити до смаку.
Цибулю нарізаємо і обсмажуємо на вершковому маслі, а ще я додаю пару кубиків вершкового масла із зеленою цибулею.
На цибулю зверху викладаємо минтай та готуємо рибу 10 хвилин під кришкою.
Через 10 хвилин перевертаємо рибу та готуємо ще 6-7 хвилин.
Риба вже готова, дуже смачно з картопляним пюре.
Смачного!