Щоб поласувати вишуканою стравою, зовсім необов’язково йти до дорогого ресторану. Червона риба готується просто та швидко. До того ж вона дуже корисна.
Інгредієнти:
- Червона риба (кета) – 1,5 кг
- Цибуля – 1 шт.
- Картопля – 800 г
- Перець – 1 шт.
- Червона цибуля (дрібна)
- Сіль
- Перець
- Паприка
- Рослинна олія
Приготування:
У рибі робимо надрізи із двох сторін.
У мисці з’єднуємо олію, сіль і перець. Змащуємо рибу маринадом із двох сторін.
Накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник на 1 годину.
Картоплю нарізаємо на шматочки, перекладаємо на сковорідку і додаємо сіль, перець, паприку, олію.
Перемішуємо і смажимо до напівготовності картоплі. Цибулю нарізаємо великими кільцями та викладаємо у форму для запікання. Дістаємо з холодильника рибу та викладаємо на цибулю.
Викладаємо картоплю. Червону цибулю (дрібну) розрізаємо на 4 частини і додаємо до картоплі. Червоний солодкий перець нарізаємо на смужки та додаємо.
Накриваємо фольгою і відправляємо запікатися в духовку при 200 ° С на 40 хвилин.
При запіканні риба виходить соковитою та ароматною. А від картопельки, що наситилася рибним смаком, неможливо відірватися.
Смачного!