Нове

Манікюр, який виглядає дорого: ідеї в модному відтінку “електрик”

Електрик – це один із найнасиченіших відтінків синього, який отримав свою назву завдяки схожості з кольором світіння іонізованого повітря, що виникає при електричному розряді.

Електрик є безпрограшним варіантом для створення яскравого та стильного манікюру. Ми пропонуємо вам невелику добірку ідей дизайну у цьому ультрамодному відтінку.

Лунки зі стразами

Відтінок електрик сам пособі виглядає неймовірно ефектно. Ще більшої привабливості йому нададуть сяючі стрази. Ними можна оформити лунки нігтів.

З розводами

Акварельні розводи дозволять врівноважити яскраву енергетику кольору електрик, зробивши манікюр ніжнішим та жіночнішим.

З яскравими акцентами

Електрик відмінно поєднується з іншими яскравими відтінками – червоним, неоновим жовтим або зеленим. В даному випадку, щоб отримати ефектний дизайн, досить просто намалювати кілька контрастних ліній.

Градієнт

Градієнт – це універсальна техніка, в якій можна красиво обіграти будь-які відтінки. Електрик не є винятком. Найчастіше його комбінують із чорним кольором.

З голографією

Електрик – це модний колір, який чудово відбиває дух сучасності. Космічне покриття з ефектом голографії зробить його ще яскравішим.

З мінімалістичним малюнком

Контрастний малюнок у мінімалістичному стилі стане чудовим доповненням для покриття кольору електрика. Такий манікюр буде доречним як у повсякденному житті, так і на модній вечірці. Він абсолютно універсальний.

Французький манікюр

Традиційно для створення френчу використовуються натуральні, ніжні відтінки. Яскравий електрик допоможе вдихнути у цей класичний дизайн нове життя.

З глітером

Навіть із назви зрозуміло, що колір електрик асоціюється з електричним розрядом. Додати в нього яскравих іскор можна за допомогою гліттера, прикрасивши ним вільний край нігтьових пластин.

Із золотою окантовкою

Додати елегантності та розкоші у яскраво-синій дизайн допоможе делікатний декор у вигляді золотої окантовки.

З поталлю

Поталь – це безпрограшний варіант декору, який чудово поєднується практично з будь-якими відтінками. Для кольору електрик можна вибрати золотий, срібний або кольоровий декор.

З геометрією

Електрик робить геометричні форми ще більш різкими та контрастними.

З павутинкою

Любительки витонченого та елегантного дизайну можуть прикрасити яскраво-синій дизайн гель-фарбою «Павутинка». Такий манікюр виглядає акуратно та ненав’язливо, але при цьому оригінально та стильно.

З рум’янцем

Хто сказав, що для трендового корейського манікюру з рум’янцем можна використовувати лише червоні та рожеві відтінки? Спробуйте зробити цей модний дизайн у насиченому синьому кольорі.

З цукровим піском

Яскраво-синій колір найбільш виграшно виглядає у комбінації з матовим фінішем. Щоб посилити виразність бархатистої текстури, можна прикрашати один або кілька нігтів цукровим піском.

Негатив спейс

Колір електрик і техніка “negative space” – це два тренди нейл-індустрії, які чудово виглядають у поєднанні один з одним.

З каміфубукі

Якщо у вас запланований похід на вечірку, відмінним вибором стане яскраво-синій манікюр з каміфубукі, що переливаються. Такий дизайн точно не залишиться поза увагою.

Нове

Популярне