Сьогодні хочу з Вами поділитися рецептом незвичайних пиріжків із м’ясною начинкою. Виходять ароматними, м’якими та дуже смачними! Готуються легко, із простих продуктів.
Інгредієнти:
- Молоко – 250 мілілітрів
- Цукор – 1,5 столової ложки
- Дріжджі – 7 г
- Сіль – 1 чайна ложка
- Борошно – 500 г
- Яйце – 1 штука
- Рослинна олія – 120 мілілітрів
Начинка
- Куряча грудка – 300 г
- Цибуля – 1 штука
- Сіль – 1 чайна ложка
- Чорний мелений перець – до смаку
- Вода – 2 столові ложки
- Кунжут – для прикраси
Приготування:
У тарілку наливаємо молоко, всипаємо цукровий пісок, сухі дріжджі і добре перемішуємо. Залишаємо на 10 хв. Потім всипаємо сіль, яєчний білок і олію і все перемішуємо.
Додаємо борошно, і замішуємо тісто руками. Накриваємо рушником і залишаємо на годину.
Курячі грудки і цибулю пропускаємо через м’ясорубку і кладемо в тарілку. Всипаємо сіль, чорний перець, вливаємо воду і добре перемішуємо.
З тіста формуємо невеликі кульки та накриваємо рушником (щоб не завітрелися). З кульок формуємо коржики.
Викладаємо начинку та защипуємо краї, формуємо трикутник.
Викладаємо на лист з пергаментним папером і змащуємо збитим жовтком з молоком.
Зверху посипаємо кунжутом, випікаємо при 180 градусах – 30-35 хв.
Смачного!