У моїй сім’ї сир люблять усі, і це одна з улюблених наших страв! Сирні брусочки готую замість сирників, подаю на сніданок чи полудень. Хрумкі та ніжні-ніжні, а готуються просто і буквально за 15 хвилин.
Інгредієнти:
- Сир – 200 г
- Яйце куряче – 1 штука
- Цукровий пісок – 2 столові ложки
- Ванілін – за смаком
- Сіль – щіпка
- Борошно пшеничне – 120 г
- Сода – 1/3 ч.л (погасити оцтом 9%)
- Соняшникова олія – щоб обсмажити
Приготування:
У велику тарілку викладаємо сир і розбиваємо яйце. Додаємо цукровий пісок, ванілін, сіль та збиваємо все занурювальним блендером до однорідної консистенції.
Насипаємо борошно, соду (заздалегідь погасивши її оцтом 9%) і добре все розмішуємо до однорідності.
Розкочуємо тісто в ковбаску і нарізаємо на маленькі шматочки.
Розжарюємо сковорідку, заливаємо олією. Викладаємо нарізані брусочки та обсмажуємо з кожного боку до золотистої скоринки.
Смачного!