Нове

Хрумкі зовні та ніжні всередині – готую замість сирників: повітряні сирні брусочки

У моїй сім’ї сир люблять усі, і це одна з улюблених наших страв! Сирні брусочки готую замість сирників, подаю на сніданок чи полудень. Хрумкі та ніжні-ніжні, а готуються просто і буквально за 15 хвилин.

Інгредієнти:

  • Сир – 200 г
  • Яйце куряче – 1 штука
  • Цукровий пісок – 2 столові ложки
  • Ванілін – за смаком
  • Сіль – щіпка
  • Борошно пшеничне – 120 г
  • Сода – 1/3 ч.л (погасити оцтом 9%)
  • Соняшникова олія – щоб обсмажити

Приготування:

У велику тарілку викладаємо сир і розбиваємо яйце. Додаємо цукровий пісок, ванілін, сіль та збиваємо все занурювальним блендером до однорідної консистенції.

Насипаємо борошно, соду (заздалегідь погасивши її оцтом 9%) і добре все розмішуємо до однорідності.

Розкочуємо тісто в ковбаску і нарізаємо на маленькі шматочки.

Розжарюємо сковорідку, заливаємо олією. Викладаємо нарізані брусочки та обсмажуємо з кожного боку до золотистої скоринки.

Смачного!

Нове

Популярне