Особливо такі коржики подобаються дітям. Зручно, що їх можна посмажити про запас і зберігати в холодильнику, а при необхідності розігріти в мікрохвильовій печі. Звичайно, найапетитніші коржики – тільки но зі сковороди, з ще хрусткою скоринкою, але і в розігрітому вигляді вони також смачні.
Інгредієнти:
- Борошно – 300 г
- Сир – 150 г
- Молоко – 300 мл
- Сіль – 1 ч.л.
- Яйця – 2 шт.
- Сода – 1 шт.
- Рослинна олія – 50+ для смаження
- Кріп, зелена цибуля – пучок
Приготування:
У миску висипаємо 300 г борошна, додаємо 150 г сиру (натираємо на великій тертці), 300 мл молока, чайну ложку солі та перемішуємо.
Розбиваємо 2 яйця та перемішуємо. Нарізаємо кріп, зелену цибулю і додаємо в миску.
Додаємо 50 мл рослинної олії та чайну ложку соди та замішуємо тісто.
Сковорідку змащуємо олією і викладаємо тісто. Смажимо з двох боків до золотистого кольору.
Готові коржики знімаємо зі сковороди, перекладаємо на тарілку. Подаємо у гарячому вигляді відразу після обсмажування.
Охолоджені коржики зберігаємо в закритому посуді в холодильнику і розігріваємо в мікрохвильовій печі.
Смачного!