Нове

Ідеї манікюру на День святого Валентина 2023

Настав останній зимовий місяць, а отже настав час задуматися про підготовку до Дня святого Валентина. І мова не лише про покупку подарунка для вашої другої половинки, а й про створення ідеального образу для романтичного вечора. І якщо про зачіску та макіяж можна буде подумати ближче до свята, то записатися на манікюр варто вже зараз. День святого Валентина – чудова нагода поекспериментувати з манікюром і зробити яскраве покриття або незвичайний нейл арт, навіть якщо зазвичай ви не носите нічого крім френча.

Червоний – традиційно вважається головним кольором Дня всіх закоханих, тому особливу увагу радимо звернути саме на дизайни в цьому кольорі. В цілому, червоний – досить самодостатній колір, тому якщо до експериментів ви не тяжієте, можна обмежитися однотонним покриттям. Тим більше, що у TikTok вірусується теорія про те, що червоні нігті роблять жінку привабливішою. Чим не привід перевірити?

Однотонне покриття можна дещо ускладнити, додавши, наприклад, “голі” ділянки у вигляді сердець. Ця техніка отримала назву reversed manicure – коли лаком покривається не малюнок, а весь простір навколо нього, залишаючи його без покриття. Також не забувайте про простий, але завжди ефектний варіант – кольоровий френч. Його можна також зробити в червоному кольорі: такий дизайн ще на різдво приміряла Хейлі Бібер, але ми впевнені, що він нітрохи не гірше підійде і для Валентинова дня.

Якщо червоний вам не до смаку – не страшно: існує безліч інших опцій. Якщо не хочете йти далеко від традиційно “романтичної” палітри, придивіться до відтінків рожевого. Це може бути ніжний відтінок півонії або соковита фуксія – вибір залишається за вами. Спробуйте комбінувати кілька кольорів у манікюрі, додати кумедні написи, малюнки, а може навіть ініціали коханого. Щоб вам було простіше визначитись, ми зібрали 15 найстильніших ідей святкового манікюру.

Нове

Популярне