Нове

Просто тиснемо фарш між пергаментом і запікаємо в духовці: швидко, соковито та смачно

Неймовірно простий спосіб приготування соковитої та смачної страви з фаршу. Всього 4 продукти (з сіллю та спеціями), мінімум часу на підготовку та мінімум часу на запікання. А ще духовка залишається чиста. Страва виходить корисна (без смаження та олії), соковита (за рахунок закритого запікання), ароматна і дуже смачна.

Інгредієнти:

  • 450 г м’ясного фаршу
  • 1 цибуля (80 г)
  • за смаком мелений перець
  • за смаком сіль

Приготування:

Для приготування використовую фарш зі свинини та яловичини (він у міру жирний і всі вироби після запікання набувають гарного кольору). Фарш солимо, перчимо і додаємо подрібнену на великій тертці цибулю.

Добре перемішуємо та відбиваємо (беремо фарш у долоню і з силою ударяємо об дно миски, робимо так 3-4 рази).

Деко вистилаємо пергаментом (з силіконовим покриттям). Фарш ділимо на 10 частин (по 53 г), формуємо кульки, злегка притискаємо і викладаємо пергамент на відстані один від одного.

Накриваємо фарш ще одним листом пергаменту.

Склянкою давимо фарш у коржики.

Коржики виходять не дуже тонкими, пергамент щільно прилягає до фаршу. Краї пергаменту підгинаємо та ставимо в розігріту духовку при 200 градусах на 15 хвилин.

Коржики невеликі, тому 15 хвилин буде достатньо, щоб фарш повністю приготувався.

Пергамент зверху прибираємо. Виходять дуже ароматні биточки. За рахунок закритого запікання вони дуже соковиті. А ще вони корисні, тому що готуються без смаження та олії.

Готові биточки перекладаємо на тарілку з улюбленим гарніром (у мене картопляне пюре) і одразу подаємо на стіл. Вони швидкі у приготуванні, соковиті з відмінним смаком та ароматом.

Смачного!!!

Нове

Популярне