В інтернеті з’явилося багато рецептів всіляких конвертиків з лаваша. Ця страва стала певним трендом домашньої кулінарії. Втім, ці рецепти зарекомендували себе простотою в приготуванні та доступністю продуктів.
У конвертиках можуть поєднуватися різноманітні комбінації, які обов’язково знайдуться у вас в холодильнику.
Інгредієнти:
- Тонкий лаваш – 1 шт.
- Масло вершкове – 20 г
- Сир – 30 г
- Яйце – 1 шт.
- Шинка – 1 скибочка
- Помідор – 2 шматочки
- Сіль за смаком
- Перець – за смаком
Приготування:
- Розігріваємо сковороду та розтоплюємо вершкове масло. У цей час обмочуємо у воді лаваш, щоб він став вологим.
- Викладаємо його на сковорідку та посипаємо сиром.
- Розбиваємо яйце, заливаємо ним лаваш із сиром, рівномірно розподіливши.
- Солимо і перчимо.
- Коли яйце схопиться, перевертаємо. Викладаємо один шматочок шинки і дві скибочки помідора.
- Підгинаємо краї спочатку ліворуч і праворуч, а потім знизу та зверху, отримуємо конвертик.
- Акуратно перевертаємо конвертик швом донизу та запечатуємо.
- Смачний, апетитний та соковитий конвертик готовий!
Ця страва відмінно підійде для ситного та корисного сніданку, перекушування для дитини в школі або як обід в офісі. Зручно готувати з ранку, збираючи дітей до школи.
Смачного!