Нове

Пиріг із лаваша: ніжний, вершковий, ароматний – дуже, дуже смачний

Цей рецепт спробувала зовсім недавно і була здивована результатом – ніжний, вершковий, ароматний, звичайно всі інгредієнти ідеально підходять один одному, рецепт на той випадок, коли вечерю чи обід потрібно приготувати швидко.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 2 шт.
  • Цибуля – 1 шт.
  • Гриби (будь-які) – 150 г
  • Сметана (вершки) – 4 ст. л.
  • Крохмаль – 1 ст. л. (без гірки)
  • Сир – 50 г
  • Лаваш – 1 шт.
  • Зелень за бажанням

Приготування:

Цибуля 1 шт. нарізаю кубиками і викладаю на розігріту сковороду з додаванням невеликої кількості олії. Куряче філе 2 шт. нарізаю на шматочки.

Періодично помішую, щоб кожен шматочок обсмажувався.

Нарізаю гриби 150 г і обсмажую все разом до випаровування рідини. Солю, перчу до смаку, додаю спеції (базилик, паприку). Кладу сметану (вершки) перемішую і тушу ще хвилин 7. Додаю 1 ст. л. крохмалю і перемішую.

Далі натираю сир 50 г і перемішую, до розплавлення сиру.

Лаваш нарізаю на прямокутники за діаметром форми. Викладаю лаваш, зверху розподіляю начинку. Так повторюю до кінця, зверху трохи посипаю сиром.

Відправляю в розігріту духовку за 180 градусів на 15 хвилин.

Вершковий смак та відмінний аромат!

Смачного!

Нове

Популярне