Нове

Вже не модно: головні стрижки-антитренди зими 2023 року

Трендові стрижки, укладання, зачіски – інформація про них з’являється щодня! Але є як трендові стрижки, так і антитренди, які більше неактуальні, але багато хто все одно продовжує так стригтися. Вони виглядають застарілими і зовсім неактуальними взимку 2023 року.

Довге волосся з густим чубчиком

Власниці густого волосся часто віддають перевагу стрижці з довгим густим чубчиком, але вона не тільки обтяжує весь образ, але і може навіть візуально додати вам вік. Такий густий і довгий чубчик не підкреслює свіжість і легкість, а навпаки надає втоми.

На заміну такому чубчику — легкий чубчик-шторка, він додасть образу легкість, а волоссю об’єму! Він не виглядає таким щільним та важким, а лише класно обрамляє овал обличчя.

Боб з подовженням

Стрижка з асиметрією може виглядати дуже яскраво, як і з подовженням. Така зачіска була трендом у 2000-х, як і чубчик на один бік, але зараз він уже зовсім не актуальний. Вибирайте класичну стрижку каре з прямим зрізом, такий варіант стрижки йде більшості жінок і не втрачає своєї популярності, завжди виглядає свіжо і стильно.

Чубчик до брів

Чубчик – елемент стрижки, який любить безліч дівчат, адже він здатний сильно змінити образ і зробити зачіску цікавішою. Вони бувають зовсім різні, але густий прямий чубчик до брів вже втратив свою популярність. Також він зорово зменшує очі і здатний «приплюснути» форму обличчя.

Нове

Популярне