Я обожнюю прості рецепти! Завжди рятує, коли «гості на порозі». Торт «Білосніжка» готується швидко, легко, а виходить нереально смачним!
Інгредієнти:
- Яєць курячих – 3 штуки
- Цукру – 100 г
- Ванільного цукру – 8 г
- Молока – 120 мілілітрів
- Соняшникової олії – 120 мілілітрів
- Борошна пшеничного – 180 г
- Розпушувача – 12 г
- Молока – 200 мілілітрів
- Вершків – 200 мілілітрів
- Білого шоколаду – 300 г
Приготування:
До яєць додаємо цукор, ванільний цукор та збиваємо міксером. Наливаємо молоко, олію і знову збиваємо міксером. Додаємо борошна, розпушувача та перемішуємо міксером.
Заливаємо тістом форму 23х33 см. і випікаємо 25 хвилин при 180 градусах. Заливаємо зверху молоком.
У каструлю вливаємо вершки та підігріваємо. Викладаємо білий шоколад, добре розмішуємо і поливаємо зверху на пиріг. Зверху за бажанням прикрашаємо шоколадною крихтою та нарізаємо на порційні шматочки!
Смачного!