Нове

Торт без випікання за 1 хвилину: неймовірно смачний торт без духовки, дуже простий рецепт

Цей рецепт справді смачний і не складний у приготуванні. Що важливо, для його приготування знадобляться найдоступніші продукти.

Інгредієнти:

Основа

  • Печиво – 150 г
  • Сухофрукти (родзинки, курага, чорнослив) – 150 г
  • Арахіс – 50 г
  • Волоські горіхи – 50 г

Крем

  • Сметана – 200 г
  • Згущене молоко – 180 г (можна менше)
  • Ван. цукор – 1 п (10 г) за бажанням

Приготування:

Для початку підготуємо сухофрукти. Знадобиться 50 г чорносливу, 50 г кураги та 50 г родзинок. Сухофрукти наперед промиваємо. Якщо вони тверді, заливаємо їх гарячою водою та залишаємо на 10 хвилин. Потім їх просушуємо. Курагу та чорнослив нарізаємо середніми шматочками.

Заздалегідь просушуємо до хрускоту на сковороді або в духовці 50 г арахісу та 50 г волоських горіхів. Волоські горіхи ріжемо невеликими шматочками.

Для крему з’єднуємо 200 г сметани будь-якої жирності та 0,5 банки (180 г) згущеного молока. Перемішуємо. Виходить рідкий крем.

У мисці з’єднуємо 150 г дрібного печива (велике печиво можна поламати на шматочки), сухофрукти, волоські горіхи та арахіс. Перемішуємо та додаємо крем. Знову перемішуємо.

Форму d-16 см застилаємо харчовою плівкою. Для торта потрібна цілісна форма, щоб із неї не виплив крем. Частинами викладаємо підготовлену масу і добре ущільнюємо, щоб не було порожнеч.

Ставимо торт на 8 годин у холодильник, щоб він просочився і був м’яким.

Готовий торт та шматочок добре тримає форму. Печиво просочилося, воно м’яке та соковите. На кашу печиво не перетворилося. Сухофрукти та горіхи збагачують смак торта.

Торт смачний, і я сміливо раджу його готувати. Єдине, торт нудотно солодкий. За бажанням, зменшуйте кількість згущеного молока.

Смачного!

Нове

Популярне