Нове

Воно просто тане у роті:  печиво без цукру та солі всього із 3-х інгредієнтів

Це печиво дуже ніжне, повітряне із чудовим смаком. І готується просто і легко, потрібно всього 3 інгредієнти (без цукру та солі). Саме тісто замішується за кілька хвилин, а на випікання потрібно не більше 10 хвилин. Печиву можна надавати різної форми, покажу найпростішу. Печиво ароматне і дуже смачне, воно просто тане у роті.

Інгредієнти:

  • 140 г борошна (вищий сорт)
  • 120 г вершкового масла (82,5%)
  • 100 г плавленого сиру (пастоподібний)

Приготування:

Борошно висипаємо в миску і додаємо нарізане вершкове масло (беремо його з холодильника).

Борошно з маслом перетираємо пальцями.

Додаємо плавлений пастоподібний сир.

Замішуємо тісто рукою. Виходить не дуже щільне та однорідне тісто. Накриваємо його або перекладаємо у пакет, відправляємо у холодильник на 15 хвилин.

Аркуш пергаменту присипаємо борошном і розкочуємо тісто в тонкий пласт.

Розрізаємо тісто на прямокутники, ромбики чи квадрати. Звичайно, можна використовувати форми для печива.

Пергамент з печивом перекладаємо на лист. Печиво розподіляємо на невеликій відстані один від одного. Випікаємо у розігрітій духовці при 200 градусах близько 10 хвилин (у мене пішло 7 хвилин).

Дуже довго печиво в духовці не тримаємо. Печиво під час випікання піднімається, виходить пористе та повітряне. Воно просто тане у роті.

Сирне печиво остуджуємо і відразу подаємо на стіл (зберігаємо його у відкритому пакеті). Печиво дуже ніжне (трохи хрустке зверху), у нього приємний сирний смак і відмінний аромат. Це дуже смачне печиво.

Смачного!!!

Нове

Популярне