Нове

Просто та святково: надзвичайно смачне печиво “Сніжок” до чаю

Сьогодні хочу поділитися рецептом ніжного, гарного, розсипчастого печива.

Інгредієнти:

  • Борошно ~ 160-170 г
  • Крохмаль 90 г
  • Цукрова пудра 70 г
  • Вершкове масло 100 г
  • Яйце 1 шт
  • Розпушувач 1 ч.л
  • Ванілін до смаку
  • Сіль до смаку

Приготування:

Випікати при 180 ° ~ 15 хвилин. Час випікання та температура залежать від особливостей духовки

У тарілку для змішування додаю вершкове масло кімнатної температури, висипаю цукрову пудру.

Добре перетираю лопаткою. Маса має посвітлішати. Додаю яйце, сіль та ванільний цукор. Перемішую продукти вінчиком.

Висипаю кукурудзяний крохмаль, перемішую. Додаю борошно і замішую м’яке тісто. Вимішувати тісто треба недовго

Відокремлюю від тіста невеликі шматочки і скачую в кульки.

Викладаю всі кульки на лист, рукою їх не притискаю. Печиво при випіканні трохи розпливатиметься, головне не робити тісто занадто жорстким.

Ставлю печиво в заздалегідь розігріту до 180 градусів духовку. Час випікання приблизно 15 хвилин

Смачного!

Нове

Популярне