Нове

Притула зізнався, чому не хоче розповідати про родину під час війни

Відомий український телеведучий та волонтер Сергій Притула днями в одному зі своїх інтерв’ю розповів Маші Єфросиніній про те, що йому зараз зовсім не хочеться говорити про своїх рідних. Знаменитість зізнається, що йому дуже гірко стає від того, що багато сімей постраждали через вторгнення російського ворога. Саме тому він не може дозволити собі розповідати про дружину чи дітей.

«Мені важко говорити про своїх дітей і свої сімейні стосунки на тлі того жаху, який є в українських сім’ях. Є сім’ї, у яких зіпсувалися стосунки через війну. Може я надто драматизую, але я не можу позбутися цього почуття, що треба закрити рота» – зазначає ведучий.

Проте, телеведучий таки розповів, що під час війни його близькі люди стали дружнішими. Покращилися його стосунки з мамою та дружиною. Знаменитість зазначає, що в його сім’ї, як і в інших, раніше виникали конфлікти, проте, під час війни він багато чого переосмислив і зрозумів, що сім’я – це найважливіше у житті кожного. Треба цінувати кожен момент, проведений з рідними людьми.

Нове

Популярне