Нове

Антитренди зими 2023: зачіски та стрижки, які вже застаріли

Антитренди стрижок, зачісок та укладання. Яких зачісок та стрижок краще уникати у новому 2023 році. Адже зачіска та стрижка є невід’ємною частиною вашого стилю та образу.

Недбалий хвіст і пучок

Недбалі хвости та пучки які зроблені нашвидкуруч, вже не актуальні у новому 2023 році. На зміну їм прийшли дуже гладкі та добре покладені зачіски. За часом така ідеальна зачіска займає стільки ж, скільки ви витратили збираючи недбалий пучок або хвіст.

На сьогоднішній день гладкі зачіски використовуються і у повсякденному житті. Наприклад, гладкий хвіст відмінно виглядатиме як з елегантними образами, так і зі спортивним одягом. Таку гладку зачіску можна носити абсолютно у будь-якому віці. Вона не потребує будь-яких переробок і трансформацій. Вона чудово тримається протягом усього дня і завжди має актуальний вигляд.

Гладкі зачіски зараз займають одну з головних, модних тенденцій. Особливо якщо ви хочете створити супер трендовий образ, то гладка зачіска для цього чудово підійде.

Короткі чубчики

Ультракороткі чубчики були актуальними кілька сезонів поспіль. Але, на сьогоднішній день такі занадто короткі чубчики вже не такі актуальні.

Зараз на зміну таким чубчикам прийшли довші варіанти. Вони можуть бути дуже густими. Але, варто враховувати, що якщо ви робите довгий чубок, він обов’язково повинен мати якусь текстуру і динаміку.

Це можуть бути чубчики шторки, густі, прямі та покладені набік. Зараз актуальні чубчики трохи довше брів.

Також не актуальними є широкі чубчики, що починаються від середини голови. Такі чубчики зазвичай не мають жодної динаміки та текстури. Щоб такий чубчик виглядав стильно і сучасно потрібно надати йому легку недбалість.

Прикореневий об’єм

Прикореневий обсяг останні пару років взагалі не був надто популярним. На сьогоднішній день начісування це не актуально і навіть старомодно. Зараз усі тренди лише за природність, натуральність, зручність та комфорт. Будь-який прикореневий обсяг виглядає неприродно. Ви спокійно можете носити волосся з їх природною текстурою.

Короткі об’ємні стрижки

Короткі стрижки з природним об’ємом також вийшли з моди. Наприклад, коротка стрижка піксі з подовженими пасмами.

На сьогоднішній день модне укладання не має виглядати так, ніби ви витратили на нього дуже багато часу. Сучасне укладання має виглядати дуже легко і невимушено.

Нове

Популярне