Простий і недорогий салат з крабових паличок, який зможе приємно вразити навіть найрозбещеніших гурманів. Яскравий і дуже смачний салат помітно прикрасить і доповнить святковий стіл.
Обов’язково приготуйте, порадуйте смачною закускою гостей та насолоджуйтеся самі.
Інгредієнти:
- Крабові палички – 200 г
- Огірок свіжий – 100 г
- Яблуко – 1 шт
- Риба гарячого копчення (форель) – 100-150 г
- Яйця варені – 2 шт.
- Цибуля зелена – 2-3 шт
- Майонез – 2-3 ст. ложки
- Часник – 1 зубчик
- Лимон – невеликий шматочок
- Соєвий соус – 1 ст. ложка
Приготування:
Яблуко та огірок очищаємо від шкірки. З огірка видаляємо насіннєву частину і разом із яблуком нарізаємо на дрібні кубики. Кубиками також нарізаємо яєчні білки (жовтки нам знадобляться трохи пізніше) та крабові палички. Все відправляємо в миску з дрібно нарізаною рибкою гарячого копчення.
Приготуємо до салату заправлення. У чашу блендера відправляємо майонез, нарізані пір’їни зеленої цибулі та видавлюємо з невеликого шматочка лимона сік. Для посилення смаку наливаємо соєвий соус і додаємо трохи води. Все пробиваємо блендером.
Приготованим соусом заправляємо салат, додаємо яєчні жовтки і перемішуємо. Апетитну страву викладаємо на свіжі листочки салату, прикрашаємо яєчним жовтком та крабовими паличками.
Смачного!