Ну яка ж смакота! “Шоколадна насолода” готується легко, швидко з мінімальних інгредієнтів. Обов’язково приготую на Новорічний стіл 2023 року! Показую покроковий рецепт.
Інгредієнти:
- Печиво – 500 г
- Волоські горіхи – 90 г
- Молоко – 200 г
- Цукор – 100 г
- Ванільний цукор – 10 г
- Какао – 60 г
- Вершкове масло – 150 г
Для прикраси
- Шоколадна глазур – 150 г
- Кокосова стружка
Приготування:
Печиво кришимо руками в глибоку ємність. Волоські горіхи подрібнюємо, висипаємо в печиво і розмішуємо.
Каструльку ставимо на середній вогонь і наливаємо молока. Насипаємо цукру та змішуємо. Насипаємо ванільного цукру та змішуємо. Насипаємо какао та змішуємо.
Додаємо вершкового масла і змішуємо до розтаювання.
Кладемо шоколадну консистенцію в печиво з горіхами та змішуємо.
Кладемо масу на пергаментний папір і формуємо ковбасу. Згортаємо в пергамент і забираємо в морозилку.
Розрізаємо на порції, занурюємо спочатку у розтоплений шоколад, потім у кокосову стружку.
Смачного!