Нове

Салат «Фурор» відтіснив на другий план “Олів’є” та “Шубу”, зі столу йде першим

У цьому салаті дивовижно поєднуються пікантна морква, ніжне куряче філе, солодкувата кукурудза та чорнослив, а також свіжий огірок. Він став справжнім відкриттям, тому ділюся рецептом!

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 350 г
  • Морква по-корейськи – 150 г
  • Консервована кукурудза – 150 г
  • Свіжий огірок – 150 г
  • Чорнослив – 100 г
  • Сіль, перець, майонез – до смаку.

Приготування:

Куряче філе вимийте, викладіть у каструлю і відваріть у підсоленій воді до готовності. Остудіть у бульйоні, а потім обсушіть. Підготуйте решту інгредієнтів.

Трохи наріжте моркву, якщо вона занадто довга.

Філе наріжте кубиками або розберіть на волокна.

Обсушіть від розсолу консервовану кукурудзу і додайте в салатник.

Вимийте та обсушіть огірок та чорнослив, наріжте невеликими кубиками.

Додайте до смаку сіль, перець і заправте майонезом.

Перемішайте і можна подавати салат до столу.

Смачного!

Нове

Популярне