Нове

Найсмачніший і найшвидший салат «Хвилинка», ідеальний як для повсякденного меню, так і на святковий стіл

Інгредієнти:

  • копчена курка – 250 г
  • морква по-корейськи – 250 г
  • кукурудза консервована – 150 г
  • цибуля – 1 шт.
  • помідори чері – 100 г
  • сіль за смаком
  • майонез – за смаком
  • свіжий кріп

Сухарики:

  • хліб тостовий – 5-6 шматочків
  • олія ароматна

Для маринування цибулі:

  • цукор – 1 ст.л.
  • оцет (9%) – 1 ст.л.
  • вода холодна

Приготування:

Цибулю нарізаємо пір’ям, перекладаємо в миску, додаємо 1 ст.л. цукру та 1 ст.л. оцту (9%). Заливаємо холодною водою так, щоб вона повністю покрила цибулю, перемішуємо та залишаємо маринуватися на 15 хвилин.

Копчену курку нарізаємо на невеликі брусочки. Помідори чері розрізаємо навпіл.

Для салату нам потрібні сухарики. Для цього нарізаємо тостовий хліб невеликими шматочками, пересипаємо на лист і збризкуємо олією.

Перемішуємо сухарики і ставимо в нагріту духовку заздалегідь хвилини на 3-4 і готуємо при температурі 200 градусів. Якщо є конвекція – включаємо, то вони швидше приготуються і будуть супер-хрусткими.

У миску пересипаємо всі інгредієнти – копчену курку, моркву по-корейськи, консервовану кукурудзу, мариновану цибулю (воду з цибулі обов’язково зливаємо), помідори черрі (декілька залишаємо для прикраси салату), а також подрібнений свіжий кріп і дрібку солі.

Трохи сухариків кладемо відразу, а решту додаватимемо вже перед самою подачею салату на стіл. Кладемо кілька ложок майонезу та перемішуємо салат.

На блюдо сервіровки викладаємо по колу листя салату, а на центр – салат «Хвилинка». Прикрашаємо сухариками та помідорками та подаємо.

Смачного!

Нове

Популярне