Це чудовий рецепт, який не потребує великих зусиль. Жульєн можна просто і швидко приготувати в сковороді. Мені подобається так готувати, бо можна зробити одразу на велику кількість людей!
Інгредієнти:
- Нарізаємо грудку 900 г соломкою.
- Печериці 700 грамів також ріжемо соломкою.
- Подрібнюємо дрібно цибулину (100 г)
- Сир натираємо на великій тертці, 200 грамів
Приготування:
Розігріваю сковороду, наливаю 30 грамів рослинної олії та обсмажую гриби до готовності. У процесі смаження додаю в гриби 50 г вершкового масла.
Обсмажуємо курку на сковороді. Курку солимо, перчимо до смаку. Під кінець обсмажування курки додаємо нарізану раніше цибулю.
Коли цибуля та м’ясо підсмажилися, додаємо зверху гриби, 3 столові ложки борошна та перемішуємо. Потім додаємо 250 г сметани 15%.
І заливаємо 15% вершки – 200 грамів. Не забуваймо перемішувати!
Додаємо зверху натертий сир. Закриваємо та готуємо так 7-10 хвилин.
Для оформлення беремо гриби, нарізаємо пластинами та смажимо їх до готовності! Оформляємо жульєн грибами по колу, ну, або як вам подобається.
Потім переносимо сковороду у розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин.
Смачного!