Нове

Торт “Корівка” – найсмачніша та найпростіша версія цього рецепту

Рецепт дуже простий, такий смак зрозумілий і знайомий з дитинства. Торт за смаком дуже схожий на популярну колись цукерку “Корівка”.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • Пшеничне борошно – 280 г
  • Вершкове масло – 170 г
  • Цукор – 90 г
  • Очищений не солоний арахіс – 150 г
  • Яйця – 2 шт.
  • Розпушувач – 2 ч.л.

Крем:

  • Жирна сметана – 450 г
  • Варена згущене молоко – 450 г

Приготування:

Арахіс обсмажуємо на сухій сковороді. Даємо охолонути. Потім подрібнюємо у блендері.

Олія кімнатної температури + цукор – добре збиваємо міксером на максимальній швидкості.

Додаємо яйця та ще раз перемішуємо.

Борошно + розпушувач – перемішуємо вінчиком і з’єднуємо з яєчно-олійною сумішшю та арахісом.

Потім вимішуємо тісто приблизно 5 хвилин.

Формуємо ковбаску та упаковуємо тісто у харчову плівку. Забираємо в холодильник на годину.

Ділимо тісто на 6 частин. Розкочуємо кожен шматочок потрібним діаметром. Найзручніше це робити за допомогою рулону харчової плівки на силіконовому килимку. Не забуваємо припорошити поверхню і тісто борошном.

Можна одразу вирубати кільцем. Зробіть на коржах проколи вилкою.

Відправляємо кожен корж в духовку приблизно на 7 хвилин при 170 С (режим верх-низ). Після випікання коржі остудити.

Згущене молоко + сметану – перемішуємо.

Складання торта: кожен корж промазуємо кремом і укладаємо стопкою один на одного.

Також промазуємо кремом верхівку та боки. Поставити в холодильник на пару годин для просочення та стабілізації, потім посипаємо залишками подрібнених у блендері в крихту коржів та арахісу.

Смачного!

Нове

Популярне