Нове

Новорічний стіл по новому: супер салат замість олів’є, легкий салат з фунчозою

Рецепт апетитного салату, який прикрасить та смачно доповнить ваш святковий стіл. Готується швидко та просто!

Обов’язково приготуйте та здивуйте гостей яскравою та незабутньою смакотою.

Інгредієнти:

  • Вермішель фунчоза – 100 г
  • Куряча гомілка – 2 шт
  • Цибуля – 1 шт
  • Перець солодкий – 1 шт
  • Стебло селери – за смаком
  • Стручки зеленої квасолі – 150 г
  • Часник – 1 шт
  • Томати черрі – 3 шт
  • Рослинна олія
  • Соєвий соус – 1 ст. ложка
  • Кунжутний соус – 5 ст. ложок
  • Солодкий соус чилі – 2 ст. ложки
  • Лимон – невеликий шматочок
  • Зелень

Приготування:

Фунчозу на 10 хвилин заливаємо окропом, потім промиваємо холодною водою, щоб зупинити процес варіння. Курячі гомілки відокремлюємо від кісток і викладаємо на розігріту сковороду шкірою вниз. На сковороду з м’ясом відправляємо зубчик часнику, додаємо невеликий шматочок вершкового масла, за смаком солимо і перчимо. Курочку обсмажуємо до готовності та дістаємо зі сковороди.

На сковороду відправляємо обсмажувати цибулю, нарізану тонкими пір’ячками, додавши трохи олії. Для покращення смаку рекомендую цибулю обпалити газовим пальником. У миску відправляємо тонко нарізаний перець та селеру. Додаємо соєвий, кунжутний, солодкий соуси чилі і видавлюємо з невеликого шматочка лимона сік. Все добре перемішуємо, додаємо обсмажену цибулю, улюблену зелень і стручки зеленої квасолі (попередньо замочені в гарячій воді). До салату додаємо фунчозу, нарізане невеликими шматочками м’ясо і все добре перемішуємо.

Салат викладаємо на тарілку, прикрашаємо томатами чері та зеленню.

Смачного!

Нове

Популярне