Рецепт апетитного салату, який прикрасить та смачно доповнить ваш святковий стіл. Готується швидко та просто!
Обов’язково приготуйте та здивуйте гостей яскравою та незабутньою смакотою.
Інгредієнти:
- Вермішель фунчоза – 100 г
- Куряча гомілка – 2 шт
- Цибуля – 1 шт
- Перець солодкий – 1 шт
- Стебло селери – за смаком
- Стручки зеленої квасолі – 150 г
- Часник – 1 шт
- Томати черрі – 3 шт
- Рослинна олія
- Соєвий соус – 1 ст. ложка
- Кунжутний соус – 5 ст. ложок
- Солодкий соус чилі – 2 ст. ложки
- Лимон – невеликий шматочок
- Зелень
Приготування:
Фунчозу на 10 хвилин заливаємо окропом, потім промиваємо холодною водою, щоб зупинити процес варіння. Курячі гомілки відокремлюємо від кісток і викладаємо на розігріту сковороду шкірою вниз. На сковороду з м’ясом відправляємо зубчик часнику, додаємо невеликий шматочок вершкового масла, за смаком солимо і перчимо. Курочку обсмажуємо до готовності та дістаємо зі сковороди.
На сковороду відправляємо обсмажувати цибулю, нарізану тонкими пір’ячками, додавши трохи олії. Для покращення смаку рекомендую цибулю обпалити газовим пальником. У миску відправляємо тонко нарізаний перець та селеру. Додаємо соєвий, кунжутний, солодкий соуси чилі і видавлюємо з невеликого шматочка лимона сік. Все добре перемішуємо, додаємо обсмажену цибулю, улюблену зелень і стручки зеленої квасолі (попередньо замочені в гарячій воді). До салату додаємо фунчозу, нарізане невеликими шматочками м’ясо і все добре перемішуємо.
Салат викладаємо на тарілку, прикрашаємо томатами чері та зеленню.
Смачного!