Нове

Цей легкий та неймовірно ніжний салат з’їдають першим, а гості не йдуть без рецепта

Салат ідеально підходить для обіду, вечері чи зустрічі з друзями. Добре приправлена та м’яка курка у поєднанні з хрусткими горіхами, солодким яблуком та журавлиною – створює ідеальне поєднання. Салат легкий, але ситний. Страва готується дуже швидко та не потребує великої кількості інгредієнтів. Для приготування страви нам знадобляться: курка, яблука, журавлина та кеш’ю. Чудовий смак салату підкреслюється соусом із додаванням часнику, який ідеально поєднується з рештою інгредієнтів.

Інгредієнти:

  • 500 грамів філе курячого
  • 2 жмені сушеної журавлини
  • 2 яблука
  • 2 зубчики часнику
  • 2 столові ложки майонезу
  • 2 жмені горіхів кеш’ю
  • 3 столові ложки натурального йогурту
  • сіль
  • перець

Приготування:

Розморожене куряче філе нарізаємо кубиками, приправляємо сіллю, перцем та улюбленими спеціями у мене це солодка паприка. Потім обсмажуємо на оливковій олії до золотаво-коричневого кольору.

Журавлину заливаємо окропом і даємо постояти 10 хвилин, щоб вона розм’якшилася. Потім необхідно процідити та висушити її на паперовому рушнику.

Яблука очистимо, не забуваємо видалити серцевину та нарізаємо кубиками.

Натуральний йогурт змішуємо з майонезом, видавленим часником, сіллю та перцем.

У миску покладемо смажену курку, нарізані яблука, журавлину та горіхи. Додаємо приготований соус та перемішуємо.

Смачного!

Нове

Популярне