Салат ідеально підходить для обіду, вечері чи зустрічі з друзями. Добре приправлена та м’яка курка у поєднанні з хрусткими горіхами, солодким яблуком та журавлиною – створює ідеальне поєднання. Салат легкий, але ситний. Страва готується дуже швидко та не потребує великої кількості інгредієнтів. Для приготування страви нам знадобляться: курка, яблука, журавлина та кеш’ю. Чудовий смак салату підкреслюється соусом із додаванням часнику, який ідеально поєднується з рештою інгредієнтів.
Інгредієнти:
- 500 грамів філе курячого
- 2 жмені сушеної журавлини
- 2 яблука
- 2 зубчики часнику
- 2 столові ложки майонезу
- 2 жмені горіхів кеш’ю
- 3 столові ложки натурального йогурту
- сіль
- перець
Приготування:
Розморожене куряче філе нарізаємо кубиками, приправляємо сіллю, перцем та улюбленими спеціями у мене це солодка паприка. Потім обсмажуємо на оливковій олії до золотаво-коричневого кольору.
Журавлину заливаємо окропом і даємо постояти 10 хвилин, щоб вона розм’якшилася. Потім необхідно процідити та висушити її на паперовому рушнику.
Яблука очистимо, не забуваємо видалити серцевину та нарізаємо кубиками.
Натуральний йогурт змішуємо з майонезом, видавленим часником, сіллю та перцем.
У миску покладемо смажену курку, нарізані яблука, журавлину та горіхи. Додаємо приготований соус та перемішуємо.
Смачного!