Нове

Стильні жіночі сумки, які ніколи не вийдуть з моди

Якою б не була мінливою та примхливою мода, у ній теж зустрічаються речі поза часом. Сумки – та частина гардероба, в яку, безумовно, варто вкладатися. Деякі моделі сумок відомих брендів змогли витримати випробування часом і залишаються пізнаваними протягом багатьох років. У модній індустрії їм придумали навіть спеціальний термін it-bags. У подібних сумках є якийсь “ДНК” бренду, що без логотипу вам підкаже “чиїх це рук справа”. Однак це зовсім не означає, що будь-яка дорога сумка здатна стати it-bags, тільки ті, що не втратили актуальності через десятиліття.

Не кожен може дозволити собі купити дорогу сумку, але будь-хто здатний підібрати модель сумки, яка стане символом стилю та базою для вашого гардеробу.

Універсальної формули за моделями сумок немає. Адже стиль життя кожної дівчини, жінки впливає на її гардероб. Якщо ви щодня носите в сумці ноутбук, після роботи біжите у спортзал, очевидно, щоденні моделі ваших сумок відрізнятимуться від моделей сумок жінки, яка щодня проводить ділові зустрічі та вечері.

Другий важливий момент тип вашої фігури та силует. Сумка найчастіше це акцент, розміщуючи її у слабких зонах, ви привертаєте увагу, розмір сумки може підкреслити диспропорції, якщо вони, звичайно, є не лише у вашій голові. Не варто міні сумки носити дівчатам розміру plus size, а величезні сумки шопери – мініатюрним.

Пройдемося найуніверсальнішими моделями.

Сумка-тоут. Може бути м’якою або каркасною, більш елегантною або меншою, з кишенями і без. Як правило, у неї дві ручки, але можуть бути в комплекті плечові ремені.

Сумка крос-боді або сумка через плече. В ідеалі мати дві моделі прямокутну та напівкруглу. Такі сумки завжди присутні в колекціях, можуть бути в твердому корпусі або м’якому. Дуже функціональна річ, що звільняє руки і може бути досить містка.

Сумка-відро була хітом у 70-ті, але досі можна зустріти у колекціях. Варіанти різні: лаконічніші, із зав’язками, з декором і без, поєднує ці сумки одне: дуже вже вони нагадують відро.

Сумка-хобо підійде тим, хто хоче в сумку помістити ціле життя. Подібні сумки бувають м’якими або структурованими. Якщо придивляєтеся до подібної сумки, проаналізуйте свій гардероб. При великій кількості трикотажних речей, краще зупинитися на моделях з жорстким каркасом, так вони зберуть образ і не зроблять його розслабленим і розхлябаним, а ось при засиллі костюмів і речей з чіткими контурами, навпаки, варто придивитися до м’якшого варіанту подібної сумки.

Сумки top-handle були дуже популярними останнім часом. Це сумки з короткою ручкою, які можна використати замість клатча. Стрітстайлери полюбили носити такі сумочки на згині руки.

Але все ж таки не варто забувати про акценти, іноді саме сумка здатна зробити образ яскравим і незабутнім, тому не відмовляйтеся від незвичайних моделей і яскравих кольорів.

Нове

Популярне