Нове

Модний манікюр для Нового Року 2023, який доповнить ваш образ

Свято до нас приходить, вже час готуватися до Нового року! І не тільки вигадувати меню та святкове вбрання, а й обов’язково деталі! Важлива деталь будь-якого образу — манікюр і він також має бути святковим. У цьому пості ви знайдете 9 яскравих варіантів манікюру для зустрічі Нового Року, вибирайте той, що сподобається вам.

Любите нюдове покриття? Попросіть майстра нанести вам камуфляжну базу та топ з блискітками та гліттером різного розміру – такий манікюр виглядає одночасно стриманим та сяючим.

Ще один мінімалістичний варіант манікюру з дизайном – різнокольорові зірочки на камуфляжній базі. Завдяки напівпрозорому покриттю нігтьова пластина виглядає  рівною, гладкою, глянсовою, а nail-art виглядає набагато ефектніше.

Ще один простий спосіб зробити манікюр більш ошатним – додати до однотонного покриття світловідбиваючий топ, при денному світлі нігті матимуть легкі сяючі блискітки, а при неоновому освітленні та спалаху на фото буквально світитися!

Покриття з ефектом фольги виглядає дуже незвичайно, але при цьому неймовірно лаконічно та мерехтливо.

Варіація на тему французького манікюру у виконанні із блискітками відмінно підходить для свят.

Світловідбивне покриття у яскравих або темних тонах – відмінний вибір для зимових свят.

Невеликі малюнки на нігтях у золотих та срібних тонах виглядають дуже ошатно, при цьому візуально не перевантажують нігтьову пластину.

Французький манікюр у золотому відтінку + невеликий nail-дизайн у вигляді блискіток = ідеальний манікюр для свята готовий!

Нове

Популярне