Готую його як на святковий стіл, так і просто для сімейного чаювання. Для приготування не знадобиться духовка (готується буквально 10 хвилин).
Інгредієнти:
- Морква – 400 г (5-6 штук)
- Цукровий пісок – 100 г
- Класичний йогурт – 100 г
- Кокосова стружка – 150 г
- Шоколадна крихта – для прикраси (за бажанням)
Приготування:
Моркву натираємо на дрібній тертці та викладаємо на суху сковороду. Насипаємо цукрового піску та перемішуємо.
Варимо до готовності та перекладаємо у велику тарілку. Висипаємо половину кокосової стружки і ретельно розмішуємо.
Виливаємо класичний йогурт та розмішуємо лопаткою. Висипаємо кокосову стружку, що залишилася, розмішуємо.
Скочуємо кульки невеликого розміру і обвалюємо в кокосовій стружці.
Зверху за бажанням прикрашаємо шоколадною крихтою.
Смачного!