Нове

Красивий і смачний листковий салат з курячою печінкою

Листковий салат з курячої печінки – чудова ідея для ситного та легкого салату. Печінка птиці досить дешева, інші інгредієнти загалом доступні. А ще він такий яскравий та святковий, що прикрасить будь-який стіл.

Інгредієнти:

  • 6-7 шт. курячої печінки
  • 5-6 маринованих огірків
  • 5 зварених круто яєць
  • 2 варені моркви
  • Майонез, сіль та перець за смаком
  • Петрушкс

Приготування:

  • Викладіть очищену печінку на гарячу суху тефлонову сковороду або сковороду для гриля, посипте зеленню та обсмажте до коричневого кольору з обох боків.
  • Приправте смажену печінку сіллю, остудіть і наріжте кубиками.
  • Маринований огірок наріжте тонкими скибочками.
  • Наріжте моркву тонкими скибочками по діагоналі.
  • Виріжте кілька квіток зі шматочків огірка та моркви, щоб прикрасити салат.
  • Яйця дрібно наріжте.
  • Спочатку викладіть шар печінки, намажте майонезом.
  • Потім викладіть шматочки маринованого огірка та моркву і знову змастіть майонезом.
  • Укласти шар дрібно нарізаних яєць.
  • Знову намажте майонезом.
  • Прикрасьте зверху квітами, вирізаними з моркви та огірка, і листям петрушки. Салат готовий.
  • Смачного!

Нове

Популярне