Нове

Десерт нашвидкуруч: простий і дуже смачний домашній торт, який тане в роті

Кожен шматочок просто тане у роті. М’який, ніжний, ароматний, із незначною кислинкою, дуже смачний морквяний торт. Морква зовсім не відчувається. Сметанний крем простий у приготуванні. Рекомендую спекти своїм рідним та близьким до домашнього чаювання. Тим більше, що приготувати його можна легко та швидко.

Інгредієнти:

  • Яйце – 3 шт.
  • Цукор – 150 г
  • Олія – ​​100 мл.
  • Борошно – 150 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Морква – 120 г
  • Сіль – щіпка

Інгредієнти для крему:

  • Сметана 25% – 400 г
  • Цукрова пудра – 1/4 ст.
  • Ванільний цукор – 1 п.
  • Сік від 1 великого апельсину

Приготування:

Яйця збити трохи з сіллю, потім додати цукор і збивати 5 хвилин, щоб цукор встиг розчинитися. Бажано, щоб усі інгредієнти були кімнатної температури.

Влити олію і перемішати.

Додати поступово просіяне борошно з розпушувачем. Акуратно перемішати. Довго не вимішувати, коли всі інгредієнти змішаються, буде достатньо.

Моркву натерти на дрібній тертці і додати в тісто. Перемішати.

Дно форми діаметром 22-23 см застелити пергаментом. Боки змастити олією і присипати борошном. Вилити тісто у форму і випікати при 170⁰ 30-35 хвилин. Готовність перевірити дерев’яною шпажкою, вона має бути сухою.

Дати бісквіту охолонути. Потім вийняти з форми і розділити на дві частини.

Для крему змішати сметану з цукровою пудрою та ванільним цукром.

Кожен корж просочити апельсиновим соком та змастити кремом. Дати просочитися в холодильнику кілька годин і насолоджуйтесь чудовим смаком.

Смачного!

Нове

Популярне