Якщо у вас немає часу або ви не любите возитися з тістом на кухні або у вас це не дуже добре виходить, завжди можна купити готове. Головне – вибрати правильне тісто для штруделя.
Інгредієнти:
- Тісто готове – 250 г
- Яблука – 4 шт.
- Родзинки – 50 г
- Горіхи (кеш’ю) – 50 г
- Цукор – 4 ч.л.
- Кориця – 1 ч.л.
- Панірувальні сухарі – 2 ст.л. + посипання
- Вершкове масло – 25 г + 50 г
- Цукрова пудра – посипання
Приготування:
50 г горіхів обсмажити на сухій сковороді. 4 яблука нарізаємо на шматочки і додаємо до горіхів.
Додаємо шматочок вершкового масла, 4 чайні ложки цукру і перемішуємо.
Додаємо 50 г родзинок і смажимо буквально 3-4 хвилини, яблука не повинні стати м’якими.
І наприкінці смаження додаємо чайну ложку кориці та перемішуємо.
Беремо 250 г тіста і розбираємо його на дуже тоненькі аркуші.
Кожен шар (3 листи) потрібно змастити розтопленим маслом. Посипаємо 2 столовими ложками панірувальних сухарів, вони вберуть сік і не дадуть тісту розмокнути.
Викладаємо яблучну начинку та згортаємо в рулет.
Перекладаємо рулет на папір для випічки, змащуємо вершковим маслом і посипаємо зверху трохи панірувальними сухарями. Відправляємо в попередньо розігріту духовку до 180 ° С на 15-17 хвилин.
З цієї кількості інгредієнтів виходить 3 рулети.
Як тільки випічка буде рум’яною, виймаємо із духовки.
Даємо йому трохи охолонути і акуратно перекладаємо. Посипаємо цукровою пудрою і можна кликати всіх на чай.
Смачного!