Нове

Змішала, поставила в духовку і забула: спосіб приготування капусти, при якому вона виходить соковитою, ніжною, неймовірно смачною

Швидка вечеря, яку можна готувати хоч щодня, не займе багато часу.

Інгредієнти:

  • Капуста – 800 г
  • Цибуля – 2 шт.
  • Перець – 1 шт.
  • Морква – 2 шт.
  • Печериці – 300 г
  • Рослинна олія – ​​50 мл + для смаження
  • Сіль, перець – за смаком
  • Картопля
  • Рослинна олія
  • Сіль
  • Перець
  • Часник
  • Італійські трави
  • Сир

Приготування:

Нарізаю капусту соломкою, додаю сіль і трохи мну руками капусту. І залишаю поки що стояти на столі.

Викладаю печериці на сковорідку з олією. Солю, перчу та готую під закритою кришкою хвилин 10. Перемішую та смажу гриби вже без кришки до випаровування рідини.

Нарізаю цибулю, моркву, солодкий перець і додаю до капусти. Додаю 50 мл олії, перемішую і перекладаю в пакет для запікання. Додаю смажені гриби та зав’язую пакет.

Роблю голкою отвори і відправляю в духовку на 40 хвилин при 180 ° С.

Поки капуста запікається, я готую картоплю. Розрізаю картоплю на 2 частини та роблю надрізи.

Змішую рослинну олію, сіль, перець, часник та італійські трави. Змащую картоплю і викладаю на лист (на папір для випічки).

Посипаю сиром і відправляю в духовку на 30 хвилин 180 ° С.

Мінімум часу, сил і продуктів та чудова вечеря на столі.

Смачного!

Нове

Популярне