Швидка вечеря, яку можна готувати хоч щодня, не займе багато часу.
Інгредієнти:
- Капуста – 800 г
- Цибуля – 2 шт.
- Перець – 1 шт.
- Морква – 2 шт.
- Печериці – 300 г
- Рослинна олія – 50 мл + для смаження
- Сіль, перець – за смаком
- Картопля
- Рослинна олія
- Сіль
- Перець
- Часник
- Італійські трави
- Сир
Приготування:
Нарізаю капусту соломкою, додаю сіль і трохи мну руками капусту. І залишаю поки що стояти на столі.
Викладаю печериці на сковорідку з олією. Солю, перчу та готую під закритою кришкою хвилин 10. Перемішую та смажу гриби вже без кришки до випаровування рідини.
Нарізаю цибулю, моркву, солодкий перець і додаю до капусти. Додаю 50 мл олії, перемішую і перекладаю в пакет для запікання. Додаю смажені гриби та зав’язую пакет.
Роблю голкою отвори і відправляю в духовку на 40 хвилин при 180 ° С.
Поки капуста запікається, я готую картоплю. Розрізаю картоплю на 2 частини та роблю надрізи.
Змішую рослинну олію, сіль, перець, часник та італійські трави. Змащую картоплю і викладаю на лист (на папір для випічки).
Посипаю сиром і відправляю в духовку на 30 хвилин 180 ° С.
Мінімум часу, сил і продуктів та чудова вечеря на столі.
Смачного!