Нове

Неймовірно смачне куряче філе: виходить настільки ніжне і соковите, словами не передати

Сьогодні поділюся рецептом соковитого курячого філе. Готується грудка у своєму соку в духовці, під сметанно-сирним соусом.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 600 г
  • цибуля – 1 шт.
  • помідор – 1 шт.
  • сметана – 3 ст.л.
  • сир – 80 г
  • сіль, перець, паприка, прованські трави

Приготування:

Грудку потрібно посолити і поперчити з двох сторін. Далі нарізаємо цибулю та помідор півкільцями.

Сир натираємо на великій тертці і додаємо сюди 3 столові ложки сметани. Все перемішуємо, за бажання можна сюди додати часник.

Змащуємо пергаментний папір рослинною олією і викладаємо на неї курячу грудку. У м’ясі робимо глибокі надрізи, але не до кінця через кожні два сантиметри.

Потім у кожен надріз, чергуючи, вставляємо цибулю і помідор. Так само можна брати печериці та болгарський перець.

Потім зверху викладаємо нашу сметанно-сирну масу і рівномірно розподіляємо по всій довжині.

Складаємо пергамент по краях і скручуємо кінці, щоб у нас вийшов човен. Завдяки йому куряча грудка запікатиметься у власному соку і буде соковита і смачна.

Так само зверху я посипаю паприкою та прованськими травами. Кладемо наші човники на лист і відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 30 хвилин.

Все готово, ось такий простий рецепт. Готову страву посипаємо подрібненою зеленню та подаємо до столу.

Смачного!

Нове

Популярне