Салат виходить соковитий, ніжний та смачний. Від себе додала б, треба добре перчити і солити курку з грибами, при обсмажуванні, тоді їх смаки точно “не загубляться” в ананасах.
Інгредієнти:
- Куряче філе 400 г
- Сіль 1/2 ч. л.
- Чорний перець (за смаком)
- Печериці 400 г
- Ананаси консервовані (я додавала орієнтовно грамів 250)
- Майонез (за смаком)
Приготування:
Гриби миємо, обсушуємо, нарізаємо порційними шматочками. Я завжди спершу відправляю нарізані гриби на суху сковороду. Вони пустять сік, постійно перемішую, на вогні вище середнього випарюю рідину.
Коли рідина випарується додаю олію, сіль, перець і обсмажую до легкої рум’яності.
Курячі грудки можна просто відварити або приготувати за Вашим улюбленим рецептом.
Я курячу грудку розрізаю вздовж не до кінця, “відкриваю як книжку”. Солю, перчу, змащую невеликою кількістю рослинної олії.
З зворотного боку те саме. Даю постояти 10 хвилин і обсмажую.
Для цього суху сковороду застеляю папером для випічки. Викладаю грудку, загортаю.
Готую 5 хвилин на середньому вогні під закритою кришкою на одній стороні. Потім перевертаю і готую ще 5-7 хвилин з іншого боку вже без кришки.
Грудку остудити і нарізати кубиками. У салатник відправити смажені охололі гриби. Куряче філе.
Ананаси у мене вже різані.
Заправити майонезом домашнім чи магазинним вирішуйте самі.
Перемішуємо, можна прикрасити за бажанням.
Смачного.