Нове

Ніжний салат всього з 3-х інгредієнтів: курка з ананасами та грибами

Салат виходить соковитий, ніжний та смачний. Від себе додала б, треба добре перчити і солити курку з грибами, при обсмажуванні, тоді їх смаки точно “не загубляться” в ананасах.

Інгредієнти:

  • Куряче філе 400 г
  • Сіль 1/2 ч. л.
  • Чорний перець (за смаком)
  • Печериці 400 г
  • Ананаси консервовані (я додавала орієнтовно грамів 250)
  • Майонез (за смаком)

Приготування:

Гриби миємо, обсушуємо, нарізаємо порційними шматочками. Я завжди спершу відправляю нарізані гриби на суху сковороду. Вони пустять сік, постійно перемішую, на вогні вище середнього випарюю рідину.

Коли рідина випарується додаю олію, сіль, перець і обсмажую до легкої рум’яності.

Курячі грудки можна просто відварити або приготувати за Вашим улюбленим рецептом.

Я курячу грудку розрізаю вздовж не до кінця, “відкриваю як книжку”. Солю, перчу, змащую невеликою кількістю рослинної олії.

З зворотного боку те саме. Даю постояти 10 хвилин і обсмажую.

Для цього суху сковороду застеляю папером для випічки. Викладаю грудку, загортаю.

Готую 5 хвилин на середньому вогні під закритою кришкою на одній стороні. Потім перевертаю і готую ще 5-7 хвилин з іншого боку вже без кришки.

Грудку остудити і нарізати кубиками. У салатник відправити смажені охололі гриби. Куряче філе.

Ананаси у мене вже різані.

Заправити майонезом домашнім чи магазинним вирішуйте самі.

Перемішуємо, можна прикрасити за бажанням.

Смачного.

Нове

Популярне