Нове

Торт “Пломбір” за 10 хвилин без випікання та печива

Торт пломбір без випічки дуже смачний, з ніжним вершковим смаком. нагадує за смаком справжній пломбір. процес приготування зовсім не складний, готується торт легко і просто, а за часом займає лише 30 хвилин.

Інгредієнти:

  • борошно – 400 г (трохи більше чи менше)
  • вершкове масло – 200 г
  • цукор – 150 г

для крему:

  • сметана – 600 г
  • яйце – 2 шт
  • цукор – 200 г
  • крохмаль – 2 ст л
  • вершкове масло – 100 г
  • ванілін – 1 г
  • малина 250 г для прикраси

Приготування:

Для початку готую крихту, змішую м’яке вершкове масло і цукор із звичайним пшеничним борошном. холодне, вершкове масло необхідно розтопити в сотейнику або заздалегідь дістати з холодильника.

Добре руками перетираю до крихти.

Далі отриману крихту на сухій сковороді пересмажую до золотистого кольору. Постійно перемішую, готову крихту перекладаю на тарілку і даю їй охолонути. Це буде основа для нашого майбутнього торта.

А тепер готую заварний крем. в сотейник кладу сметану, до неї додаю курячі яйця, пакетик ваніліну або ванільний цукор, кукурудзяний або картопляний крохмаль і все добре віночком перемішую до однорідної консистенції.

Варю крем на повільному вогні постійно перемішую. Коли крем загуснув і з’явилися бульки, додаю шмат вершкового масла, перемішую і знімаю сотейник з плити. Переливаю крем у скляну миску, прикриваю харчовою плівкою в контакт і даю час охолонути.

Коли інгредієнти готові, можна збирати торт. на відповідне блюдо ставлю роз’ємне кільце з ацетатною плівкою. першим тонким шаром викладаю рівномірно крем.
Крихту поділяю на три приблизно рівні частини і викладаю другим шаром. ложкою рівномірно ущільнюю.

Далі 1/3 крему викладаю третім шаром поверх крихти. Так чергую всі шари.
Тепер готовий торт прикриваю плівкою та прибираю на ніч у холодильник.

Вранці торт витягаю з форми і перед подачею прикрашаю ягодами малини.

Торт вийшов дуже гарний та нереально смачний. Відрізаємо шматочок і насолоджуємось!

Смачного!

Нове

Популярне