Дуже смачна, ніжна, соковита та апетитна куряча печінка у часниковому клярі! Готую за таким рецептом вже багато років – просто і без зайвої метушні. Бюджетні інгредієнти.
Інгредієнти:
- Куряча печінка – 1 кілограм
- Яйця – 3 штуки
- Сметана – 4 столові ложки
- Борошно – 7 столових ложок
- Часник – 3 зубчики
- Сіль та чорний мелений перець – за смаком
- Рослинна олія – для смаження
Приготування:
У велику тарілку розбиваємо яйця та вливаємо сметану. Насипаємо борошно, сіль та чорний мелений перець. Видавлюємо часник, пропущений через прес і ретельно все розмішуємо.
Такої кількості тіста вистачить на 1 кг печінки.
Курячу печінку солимо і розмішуємо. Обмочуємо шматочки печінки в тісто і викладаємо на розігріту сковороду з олією.
Обсмажуємо до золотистої скоринки та перевертаємо. На другому боці смажимо під кришкою до золотистості (близько трьох хвилин).
Смачного!