Нове

Ефектно та жіночно: 3 дизайни модного манікюру на зиму 2022/23

Яскраві віяння сучасного манікюру – покриття «під кутикулу». Для такого способу роботи піднімається край вже обробленої кутикули, покриття наноситься із заходом під валик на 0,5 мм.

Але не всім реально виконати таке в силу особливостей анатомії чи бажань: немає кишені, боляче її розкривати, довго робити манікюр для «підкутикулу», страшно, що зашкодять ніжні синуси чи гнучку лунку. Які дизайни та матеріали дозволять досягти ефекту глибокого покриття без стресу та травм? Дивимося!

Гель-лаки з блискітками

Щоб гарне наповнення лаку було чітко видно і відігравало всіма переливами, рідку основу роблять трохи прозорою як вітраж. У такому разі над чіткої межі між нігтем і покриттям, як у класичних емалевих гель-лаків, не вийде. І це плюс: можна не заводити колір «по першій фаланзі», просто підтягнути встик до шкіри тонку вуаль другого шару – відростати буде довго, плавно та красиво.

Щоб залишитися в трендах, вибирайте продукти зі світловідбиваючими блискітками або шматочками поталі – вони цього сезону найактуальніші.

Нюдові відтінки

З цими трендовими красенями все зрозуміло та логічно: їхній відтінок зливається з нігтьовою пластиною, і підтягувати матеріал під край шкіри стає безглуздо. Таке покриття можна віднести до швидкісних: не потрібно вилизувати кожен міліметр кольорового покриття, головне ідеально нанести базу і топ.

Наймодніші нюди цього сезону: молочний, теплий вершковий і світлий беж з ефектом легкої напівпрозорості.

Покриття без кольору біля кутикули

А це мій улюблений лайфхак, як обійти систему і не мучити тих, хто не має простору під кутикулою, як і в мене самої. Потрібно декорувати лише кінчик, а зону біля кутикули покрити базою та топом.

Тут справа нехитра, навіть 0,5 мм лисої нігтьової пластини не залишаться непоміченими. На кінчику ви можете виконати френч, намалювати абстракцію або зробити стемпінг на смак. Просто та круто!

Нове

Популярне