Нове

Рецепт ледачого “Наполеона”, який навіть випікати не треба

Хочу поділитися з вами своєю знахідкою: торт «Лінивий Наполеон». Торт виходить хрусткий, в міру солодкий, а крем дуже смачний, пальчики оближеш.

Інгредієнти:

  • Молоко – 1 л
  • Борошно – 6 ст. ложок
  • Вершкове масло – 150 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Цукор – 0,5 склянки
  • Ванільний цукор – 1 щіпка
  • Листкове печиво «Вушка» – 800 г

Приготування:

З’єднати яйце, цукор, борошно та ванільний цукор. Добре перемішати масу, додавши молоко, потім помістити на вогонь. Варити крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне, потім зняти з вогню, дати охолонути, додай вершкове масло, все перемішати.

Збираємо торт шарами. Перший шар – печиво «Вушка», викладаємо на блюдо, я брала форму для випічки, так зручніше, крем не розтікається.

Другий шар – промазуємо кремом, не шкодуємо крем, чим більше промажеш тим смачніше буде. Всі шари повторити, доки не закінчаться інгредієнти.

Тепер присипаємо крем крихтою з печива.

Час приготування – 20-30 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне