Хочу поділитися з вами своєю знахідкою: торт «Лінивий Наполеон». Торт виходить хрусткий, в міру солодкий, а крем дуже смачний, пальчики оближеш.
Інгредієнти:
- Молоко – 1 л
- Борошно – 6 ст. ложок
- Вершкове масло – 150 г
- Яйця – 4 шт.
- Цукор – 0,5 склянки
- Ванільний цукор – 1 щіпка
- Листкове печиво «Вушка» – 800 г
Приготування:
З’єднати яйце, цукор, борошно та ванільний цукор. Добре перемішати масу, додавши молоко, потім помістити на вогонь. Варити крем, постійно помішуючи, поки він повністю не загусне, потім зняти з вогню, дати охолонути, додай вершкове масло, все перемішати.
Збираємо торт шарами. Перший шар – печиво «Вушка», викладаємо на блюдо, я брала форму для випічки, так зручніше, крем не розтікається.
Другий шар – промазуємо кремом, не шкодуємо крем, чим більше промажеш тим смачніше буде. Всі шари повторити, доки не закінчаться інгредієнти.
Тепер присипаємо крем крихтою з печива.
Час приготування – 20-30 хвилин.
Смачного!