На вигляд — звичайна морква з часником і ніколи не подумаєш, що тут ховається щось особливе.
Салат яскравий, ароматний і справді незвичайний. Дуже цікаво спостерігати за тими, хто пробує його вперше))
Здогадатися які продукти входять до складу виходить не у всіх (і це не шаблонна фраза) Дуже рекомендую спробувати!
Інгредієнти:
- Морква сира – 300 г
- Сир – 160-180 г
- Часник – 4 зубчики
- Чорний мелений перець – за смаком
- Майонез – 3 повних ст. ложки
Приготування:
Вибираємо велику, соковиту моркву. Миємо, чистимо і натираємо на великій тертці.
Тепер беремо ковбасний сир і також натираємо його на великій тертці. Це той самий інгредієнт, який надасть салату легкий аромат та смак копченостей.
Сир беремо перевірений! Зі смачних продуктів і салат буде смачним!
Тепер додаємо сюди часник, пропущений через прес.
Часнику тут досить багато! Якщо вас це бентежить, то регулюйте його кількість на свій смак, але дуже важливо, щоб салат не втратив своєї пікантності.
Далі додаємо свіжомелений чорний перець.
За потреби можна посолити, але я цього не роблю: ковбасний сир сам по собі солоний, та й заправка теж.
Заправляємо салат майонезом та перемішуємо. Багато не кладемо з огляду на те, що морква досить соковита.
Ось і все, салат готовий! Можна їсти відразу ж, а можна дати трохи настоятися, то буде смачніше.