Нове

Шалено смачна страва: куряче філе по-французьки в духовці, м’ясо ніжне та соковите

Простий і дуже смачний рецепт для тих, хто не має багато часу на готування. Тож пішли готувати.

Інгредієнти:

  • куряче філе – 900 г
  • цибуля – 2 шт.
  • картопля – 4 шт.
  • сир – 200 г
  • сметана – 3 ст.л.
  • майонез – 3 ст.л.
  • часник – 2 зубчики
  • олія – ​​2 ст.л.
  • сіль, перець, спеції – за смаком

Приготування:

Насамперед куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини. Потім кожен шматочок трохи відбиваємо з двох сторін.

Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями, а картоплю тонкими кружальцями.

Змащуємо лист рослинною олією і відправляємо туди нашу нарізану цибулю. Цибулевий аромат просочить м’ясо і зробить його особливо апетитним.

Якщо не любите цибулю, замість неї покладіть кружечки картоплі. На цибулю викладаємо курячі грудки, підсолюємо, додаємо перець і спеції для курки за смаком.

Зверху шар картоплі, додаємо сіль, чорний перець, зверху поливаємо олією приблизно одну столову ложку.

Тепер залишилося приготувати сирний соус: натираємо на великій тертці сир, додаємо сюди 3 столові ложки сметани та 3 столові ложки майонезу.

Майонез та сметану можна замінити на йогурт. Додаємо 2 зубчики часнику і все добре перемішуємо. Залишилося викласти сирну масу поверх картоплі та розрівняти.

Коли все готове, ставимо в розігріту духовку і готуємо при 180 градусів до готовності картоплі приблизно 35-40 хвилин. Орієнтуйтеся за духовкою.

Страва готова, посипаємо нарізаною зеленню та подаємо зі свіжими овочами. М’ясо грудки на такій подушці цибулі виходить дуже соковите і дуже смачне.

При бажанні можна також додати шар помідорів і печериць.

Смачного!

Нове

Популярне