Нове

Дмитро Комаров розповів, що потрапив під російський обстріл у звільненому Херсоні

11 листопада українські війська зайшли у Херсон. ЗСУ звільнили місто від російських терористів, які окупували місто 8 місяців тому. У звільненому Херсоні відбулася зустріч з президентом України Володимиром Зеленським. Через дві години після його візиту російськими ракетами було безжально обстріляно українське місто.

На зустріч президента з херсонцями приїхав і український мандрівник Дмитро Комаров. Він зізнався, що роздумував над тим, чи не наважаться орки бомбити звільнене місто.

“Не покидала думка – хоч би не “прилетіло” – говорить мандрівник.

Він захоплюється мужністю Зеленського і щиро дякує йому за те, що він пішов на досить ризикований крок, приїхавши у Херсон. Можливість обстрілу передбачали усі. Проте, це не зупинило Володимира Зеленського.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Дмитрий Комаров (@komarovmir)

Вибухи у Херсоні Комаров почув, перебуваючи біля Антонівського мосту. Було справді голосно і дуже лячно. Там він зустрівся з однією сім’єю, тому, під час вибухів вони ховалися разом.

Дмитро Комаров наголошує, що терористичні війська не самі пішли з Херсону. Українські військові приклали чимало зусиль, аби окупанти покинули місто.

“Нікуди вони не пішли б, якби не блискуча робота українців. Тож це не випадковість, а переможний крок для України” – з гордістю зазначає журналіст.

Нове

Популярне