Нове

Замість яєчні “Скрамбл” по-французьки: смачний та швидкий сніданок за лічені хвилини

Хочете сніданок по французьки? Пропоную вам “Скрамбл”, назва така незвичайна, а страва найпростіша і готується на раз, два, три.

Готується ця страва з яєць, за особливою технологією. На перший погляд нічого незвичайного, але виходить справді смачно.

Інгредієнти:

  • Яйця 3 шт
  • Батон
  • Зелена цибуля
  • Вершкове масло 20 г
  • Сіль

Приготування:

Нарізаю батон на порційні шматочки і обсмажую на сковороді з олією до рум’яності. Також хліб можна підсмажити у тостері.

У миску вбиваємо яйця, солимо за смаком і добре збиваємо вилкою.

У сковороду відправляємо невеликий шматочок вершкового масла і як тільки воно розтопиться, відправляємо збиті яйця.

Чекаємо поки яйця трохи підсмажаться (побіліють) і акуратно зрушуємо лопаткою кожен шар, поки яйця не приготуються.

Яйця по консистенції повинні бути вологі не сухі.

Перекладаємо яєчну суміш на підготовлені шматочки батона. Зверху посипаю дрібно порубаною зеленою цибулею.

Ось і все, такий простий, але дуже смачний сніданок по-французьки готовий!

Яйця, приготовані цим способом, виходять дуже ніжні і не сухі. Обов’язково порадуйте себе та своїх близьких таким чудовим рецептом.

Смачного!

Нове

Популярне