Простий рецепт з картоплі та цибулі, страва виходить дуже смачна та ситна. Страва чимось нагадує деруни тільки готується набагато швидше та простіше.
Інгредієнти найпростіші, а яка смакота виходить Мммм…
Інгредієнти:
- Картопля 4 шт
- Яйце 3 шт
- Сіль
- Цибуля половинка
- Рослинна олія
Приготування:
Картоплю очищаємо від шкірки та натираємо на великій тертці.
Щоб картопля не потемніла натираємо туди ж цибулю, додаємо сіль і прибираємо на п’ять хвилин у бік, щоб картопля пустила сік.
Далі картопля віджимається від соку і викладаємо на розігріту сковороду з олією.
Картоплю акуратно притискаємо лопаткою, рівномірно розподіляємо по сковороді.
Закриваємо кришкою та смажимо на повільному вогні близько десяти хвилин.
Поки картопля смажиться, вбиваємо в миску яйця, додаємо щіпку солі і добре збиваємо вилкою.
Через десять хвилин заливаємо картоплю яєчною сумішшю і закриваємо кришкою і смажимо 3-4 хвилини.
Потім картопляний корж перевертаємо і смажимо з іншого боку близько 5 хвилин.
Ось і все, наша смачна страва готова!
Смачного!