Нове

Кульки з червоною рибою – незвичайна закуска для святкового столу

Якщо немає свіжої риби чи просто не хочеться її запікати, чи варити, то візьміть консервовану червону рибу, тільки не в олії, а у власному соку.

Інгредієнти:

  • Філе риби – 300 г
  • Варений рис – 1-1,5 склянки
  • Сир – 100 г
  • Яйця – 4 шт.
  • Кріп – за смаком
  • Майонез – за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

Отже, для цього рецепту знадобиться круглозерновий рис. Його потрібно добре промити і зварити до готовності. Потім остудити і викласти у салатник.

Червону рибу потрібно опустити в киплячу підсолену воду і проварити близько 7-10 хвилин або запікати в духовці. Потім остудіть філе та розділіть м’ясо на шматочки.

Порада! Використовуйте будь-які спеції на свій смак.

Додайте нарізаний кріп, тертий сир та терті яєчні білки. Заправте майонезом, посоліть до смаку і перемішайте.

Окремо натріть яєчні жовтки на дрібній тертці. Чисті ручки змастіть олією. Потім дбайливо 🤗, акуратно сформуйте кульки бажаного розміру. Далі обваляйте в яєчних жовтках або рубаному кропі.

Вийшло дуже смачно, рекомендую скуштувати.

Смачного!

Нове

Популярне