Беру всього чотири простих продукти і готую неймовірно смачний десерт до чаю! Кокосові батончики готуються легко, без проблем та без випічки. Якщо ще не куштували – дуже рекомендую!
Інгредієнти:
- Кокосова стружка – 250 г
- Згущене молоко – 380 г
- Сухе молоко – 100 г
- Какао-порошок – 10 г
Приготування:
У велику миску висипаємо кокосову стружку, додаємо сухе молоко і добре розмішуємо ложкою.
Виливаємо згущене молоко і розмішуємо спочатку ложкою, потім руками до однорідної маси (має бути трохи липка).
Поділяємо масу на дві частини. В одну частину висипаємо какао та розмішуємо.
Скочуємо з білої та чорної мас дві ковбаски. Дизайн батончиків можна вигадати будь-який (за своїм бажанням).
Добре обвалюємо (розкочуємо) ковбаску в кокосовій стружці, розрізаємо на порційні шматочки і подаємо до чаю!
Смачного!