Нове

Ніжні та життєрадісні: 4 трендові дизайни манікюру для жінок 50+ років

Який манікюр робити жінкам 50+ стильні ідеї, які надають рукам доглянутості

Який манікюр робити жінкам за 50, щоб не виглядати смішно та дивно? Адже в елегантному віці деякі тренди виглядають неактуально, наприклад яскраві відтінки!

У цій статті ви знайдете стильні ідеї для манікюру для жінок за 50 років!

Молочний – чудова альтернатива звичному нюду! На відміну від бежево-коричневих відтінків, він не лише камуфлює нігтьову пластину та приховує недоліки, а й візуально відбілює її. Через що нігті виглядають більш здоровими та доглянутими!

Шоколадний – стильний варіант, ненудний та складний відтінок! Особливо стильно виглядає восени і підходить нігтям різної довжини.

Темно-синій для любительок темного покриття! Відтінок темно-синього виглядає менш зухвало і цікавіше, ніж чорний. Він більш насичений і глибокий, але не менш універсальний. Такий манікюр буде доречний для повсякденного носіння та підійде під велику кількість образів.

Червоний класика манікюру, спробуйте замінити цей колір на бордовий! Він виглядає елегантно і жіночно, а сам відтінок глибший і незвичайний.

Такий варіант покриття підійде і на кожен день і буде доречний для свята. Особливо стильно бордовий виглядає на коротких нігтях, оскільки така довжина у тренді! Але і на середніх виглядатиме не менш жіночно!

Нове

Популярне