Нове

Ніжні і повітряні – немов тануть у роті: сирні рогалики без дріжджів

Рум’яні, повітряні, ніжні та дуже смачні сирні рогалики до чаю! Готую їх щодня, змінюючи начинку. Швидко, легко, без проблем та продукти дешеві. Ділюсь рецептом з Вами.

Інгредієнти:

  • Сир – 250 г
  • Цукор – 80 г
  • Яйце – 1 штука
  • Борошно – 300 г
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Розпушувач – 10 г
  • Рослинна олія – 100 мілілітрів

Начинка

  • Варення, повидло, фрукти, ягоди, сир, родзинки, горіхи (що завгодно, на свій смак)

Приготування:

У кухонний комбайн викладаємо сир, цукровий пісок, ванільний цукор, яйце і подрібнюємо до однорідності. Вливаємо олію і перемішуємо.

Всипаємо половину борошна, розпушувач і перемішуємо. Потім висипаємо все борошно і замішуємо м’яке тісто. Накриваємо харчовою плівкою та залишаємо на 30-40 хвилин (при кімнатній температурі).

Ділимо тісто на чотири частини і кожну частину розгортаємо в коло (товщиною 2-3 мм).

Розрізаємо на 8 частин та викладаємо начинку.

Загортаємо в рогалики, викладаємо на лист і змащуємо жовток змішаний з водою. Випікаємо близько 20 хвилин, при 180 градусах.

Смачного!

Нове

Популярне