Нове

Смачний торт “Все по 60”, без плити та духовки

Торт просто тане в роті, неможливо відмовитись від другого шматочка!

Інгредієнти:

  • Волоські горіхи – 60 г
  • чорнослив – 60 г
  • курага – 60 г
  • темний шоколад-60 г
  • масло вершкове – ​​60 г
  • печиво-160 г

Приготування:

Подрібнити печиво в чаші блендера, додати курагу, чорнослив та горіхи. Подрібнити масу до стану крихти.

Шоколад та масло розтопити, перемішати, остудити. Додати до подрібненої маси, перемішати блендером чи лопаткою.

Якщо чаша блендера маленька, можна подрібнити інгредієнти окремо, потім з’єднати в одній ємності і перемішати.

Сухофрукти та горіхи зручніше подрібнювати з невеликою кількістю печива.

Приготування крему.

Інгредієнти:

  • сметана 10-15% – 200 г
  • м’який сир-300 г
  • цукор-60 г (або цукрова пудра – 60 г )
  • ванільний цукор-8 г (або ванілін – 2 г )
  • желатин – 5 г
  • вода – 60 г

З’єднати сметану з цукром та ванільним цукром, перемішати. Залишити ненадовго для розчинення цукру.

Желатин замочити у воді, на час, вказаний на упаковці.

У сметану додати сир, подрібнити масу до однорідності.

Желатин розпустити, остудити, додати 2 ст.л. сирно-сметанной суміші, перемішати.

Додати желатинову суміш у сирно-сметанну, перемішати.

Всередину роз’ємної форми 15*15*5 см викласти ацетатну плівку.

Далі викладати шарами крихту з печива, приблизно по 4-5 ст.л, потім крем-4-5 ст.л.

Викласти останній шар із крихти, прибрати форму в холодильник на 2-3 години.

Шоколадна глазур

Інгредієнти:

  • темний шоколад – 70 г
  • молоко – 20 г
  • масло – ​​70 г

Поєднати всі продукти, розтопити в мікрохвильовій печі імпульсами по 15 секунд. Перемішати глазур до однорідності.

Дістати торт із холодильника, прибрати форму та плівку. Полити верх торта глазур’ю, порізати на порції і подати до столу.

Смачного!

Нове

Популярне