Нове

Секрети ідеального волосся: 3 деталі, які роблять укладання «дорогим» та доглянутим

Що для вас означає доглянуте волосся? А “дороге” укладання? Коли чуєш ці слова, відразу представляється укладання тільки з салону, з ідеально укладеними локонами.

Але чому ж, одні й ті ж локони або укладання з прямим волоссям, можуть виглядати як доглянуто, так і неохайно?

У цій статті ви дізнаєтесь 3 деталі, які роблять укладання «дорогим» та доглянутим. Зверніть на них увагу і ваша зачіска виглядатиме ідеально!

Волосся не пушиться

За цим пунктом варто обов’язково простежити на етапі підготовки волосся до укладання: не тільки нанесіть на них термозахист, але і подбайте про крем, що розгладжує, і спреї для волосся, які доглядають кутикулу волосся і приберуть пухнастість.

Завдяки такому етапу підготовки волосся виглядатиме набагато акуратніше при укладанні, а ваші локони не будуть пушитися, будуть акуратними і гладкими.

Волосся блищить і переливається

Погодьтеся, таке волосся завжди привертає більше уваги, ніж пересушене і тьмяне. Саме тому варто включити у свій догляд засоби, які будуть спрямовані на їх відновлення, зволоження та надання блиску. Наприклад, живильну маску + олію для волосся.

А щоб надати йому ще більшого сяйва, виберіть стайлінгові засоби з ефектом блиску.

Парадоксально, але легка недбалість!

Коли волосся залишається рухливим, це робить його дуже природним і красивим, тому від сильного стайлінгу і великої кількості лаку/гелю для волосся варто відмовитися. Вони виглядають ніби ви дуже сильно намагалися зробити укладання бездоганним, але легка недбалість і повітряний спрей, що текстурує, зроблять образ набагато більш романтичним і ніжним.

Нове

Популярне