Нове

Найпопулярніший відтінок для манікюру зима 2022/23

Якщо ви прагнете виглядати стильно і досконало, вам неодмінно варто знати, якого кольору манікюр зробити вже наступного місяця.

Найтрендовішим кольором манікюру сезону зима 2022/2023 вважається небесно-блакитний. На цьому кольорі добре виглядають, як ніжні, так і ефектніші варіанти дизайну. Перед вами трендовий манікюр, який включає молочний і блакитний колір, а також ніжні білі квіти, намальовані вручну на нюдовому фоні.

Однотонне блакитне покриття з глянцевим фінішем можна урізноманітнити розсипом страз різних кольорів та розмірів. Достатньо буде прикрасити лише один ніготь блискучими стразами, щоб манікюр докорінно перетворився і перейшов від стадії «повсякденний» до стадії «святковий».

Ефектний блакитний колір із перламутровим блиском — саме те, що потрібно щодня, коли душа вимагає свята.

Небесно-блакитний колір у манікюрі гармонійно виглядає із однотонним білим кольором. На блакитному тлі можна намалювати мінімалістичні гілочки рослин або ажурні бутони квітів.

Манікюр трендового кольору з геометричним дизайном буде доречно виглядати, як у повсякденному житті, так і на святкових заходах.

Мінімалістичне однотонне покриття ніколи не вийде із тренду. Перед вами манікюр блакитного кольору, що виглядає дорого та стильно без додаткових складних дизайнів. Зверніть свою увагу на те, як блакитне однотонне покриття виглядає в глянсовому, а також матовому виконанні.

У даному випадку манікюр урізноманітнив один безіменний палець у нюдовому кольорі, на тлі якого ефектно красуються срібні лінії.

Матовий манікюр, що включає блакитний і молочний колір прекрасний.

Зима — сезон, «багатий» на святкові заходи, саме тому будь-яке однотонне покриття можна перетворити за допомогою блискіток. Блискітками можна покрити блакитну основу повністю або частково, розтягнувши мерехтливий лак від кутикули до середини нігтьової пластини.

Шикарний градієнт у біло-блакитній кольоровій гамі + квітковий принт контрастного кольору – чарівний манікюр, який, поза всяким сумнівом, приверне до себе увагу.

Перед вами ще одна ідея манікюру для святкового заходу – блакитне однотонне покриття + один контрастний ніготь, прикрашений фольгою.

Наступна добірка манікюрів в актуальному кольорі наочно демонструє, як гармонійно та ефектно блакитне однотонне покриття перетворюється за рахунок геометричного, квіткового, хижого та абстрактного дизайну.

Нове

Популярне